Connect with us

Hi, what are you looking for?

Evenimente

AZIR 2.0 – O NOUĂ CONDUCERE, NOI PROIECTE, NOI MEMBRI

Adunarea Generală a AZIR, reunită pe 19 noiembrie 2022, a stabilit, prin vot direct, o nouă conducere a Asociației, cu un mandat de 2 ani:

  • Președinte – Mihai Rădulescu
  • Vicepreședinte – Adrian Moise
  • Secretar general – Cătălin-Teodor Dogaru
  • Membri ai Consiliului Director – Brîndușa Armanca și Corina Ruja
  • Cenzor – Oana Georgiana Enăchescu
  • Comisia de reconciliere și arbitraj – Anca Lăzărescu, Radu Creangă, Cristi Franț.

Până la Adunarea Generală extraordinară, stabilită pentru data de 11 martie 2023, noua conducere are ca misiune principală revigorarea Asociației, refacerea comunicării interne, cooptarea de noi membri, stabilirea listei de proiecte pentru anul următor și realizarea diligențelor logistice și administrative necesare.

Un proiect prioritar agreat de AG vizează participarea la evenimentele derulate sub egida „Timișoara, Capitală Culturală Europeană 2023″.

A fost aprobată, în unanimitate, primirea în Asociație a lui Nicolae Cotruț, student la Facultatea de Litere a Universității din București, colaborator la TVR, care devine astfel cel mai tânăr membru al AZIR.

Author

Scris de

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Știri

The Association of European Journalists (AEJ) strongly condemns the ongoing verbal assaults by government officials in Slovakia against journalists from the public broadcaster Radio...

Evenimente

Scopul acestei serii este să evidențiem pe acei ziariști români care au suferit în închisorile comuniste, manifestându-ne respectul și recunoștința pentru ei.  Atragem, în...

Copyright © 2022 AZIR